tiistai 14. tammikuuta 2014

Photoshop tehtävä: Roskien poistoa

Näistä kuvista on poistettu häiritseviä elementtejä photoshopin clone stamp ja spot healing työkaluja käyttäen. Tietysti myös värejä on korjailtu ja kuvia tarkenneltu. Kuvat kun klikkaa suuriksi niin pääsee kätevästi siirtymään edestakaisin ja näkee paremmin kaikki erot.

 Kuva 1

Alkuperäisessä kuvassa on aika paljon häiritseviä roskia joita oli jääkukan kanssa ikkunassa. Tausta ei myöskään ole tummunut varsinkaan alhaalta tarpeeksi jotta tulisi kaunis musta tausta kukalle.


Roskat poistettu ja curvesilla käännetty värejä niin, että koko tausta on mustunut ja kukka näkyy kirkkaasti eikä muutu harmahtaksi kuin alkuperäisessä. Lopuksi vielä tarkennettu jotta kiteet näyttävät kaikki teräviltä.



Kuva 2

Tässä tehty samat jutut mutta kyytiä on saanut myös kuvaa häiritsevä oksa sekä jäässä olevat roskat, häiritsevän tumamt kohdat yms. Tämän värejä piti käsitellä enemmän ja terävöittää enemmän, koska kuvattaessa käytetty ND-filtteri syö kontrastia ja yksityiskohtia koska se ei ole yhtä laadukas kuin objektiivin omat linssit(=liian halpa).

Alkuperäinen:


Lopullinen versio:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti